Klanten die op mij schieten…

“Voor ons bedrijf en voor mij persoonlijk heb ik gebruik gemaakt van de coaching door Gerbrig Leistra. Ik ben heel tevreden, Gerbrig heeft heel veel kennis van verschillende dingen waarin je gecoacht kunt worden. Ze heeft mij gecoacht op spreken in het openbaar, mijn uitspraak en in het omgaan met stressvolle situaties. Samen met enkele medewerkers van ons bedrijf zijn wij gecoacht in de omgang met mensen. Je kunt je verhaal zonder schroom bij haar kwijt, op een doeltreffende wijze kan ze je dan van handvaten voorzien om de situatie te gaan beheersen. Door gebruik te maken van die handvaten kun je het op je eigen manier doen, en het is zo simpel dat ik denk: eigenlijk raar dat ik er zelf niet op ben gekomen.”
Toussaint Nota, directeur
Nota BV

“Jouw handvaten en tips zijn perfect voor een goede communicatie. Bedankt voor de workshop!
Durk Deinum, Hoofd Financien

“Deze worskhop is van toepassing om de communicatie onderling en ten opzichte van anderen te verbeteren. Het werd op een heldere manier gegeven.”
Brenda Oostra, P & O medewerkster

“Fijne training gehad! Lekker weer opgefrist! Dank je wel voor deze fijne middag!”
Albertus de Vries, calculator/projectbegeleider

“Jouw workshop was leuk en leerzaam. Duidelijke uitleg.”
Marjanne, administratief medewerkster

“Gerbrig is een trainer die met hart voor de zaak aan de slag gaat. Ze voert haar opdracht uit maar zorgt ook voor de noodzakelijke voorbereiding en nazorg, zonder dat daar om gevraagd hoeft te worden. Dat beetje extra en het zien van het werk maakt Gerbrig tot een prima trainer!”
Ritske Merkus, eigenaar De Plannenmakers, Leeuwarden

“Gerbrig en ik hebben samengewerkt in twee langlopende opdrachten: ondersteuning van startende ondernemers voor het UWV WERKbedrijf en in het Actieplan Bestrijding Jeugdwerkloosheid voor Werkpleinregio Heerenveen. Gerbrig heeft een prettige manier van samenwerken: loyaal en positief. Ze is oplossingsgericht en weet de verschillende belangen goed in het oog te houden. Ze weet een groep mee te krijgen in een goede flow van werken en ze beschikt over een bijzonder soepele pen. De uitvoering van een klus wordt door haar met een heldere verslaglegging afgesloten zodat anderen er daarna goed mee verder kunnen.”
Anneke Boven, eigenaar van Anneke Boven Inburgering & Re-integratie

“Gerbrig heeft voor ons een aantal trainingen verzorgd op het snijvlak van CRM (Customer Relationship Management) en het gebruik van een CRM software systeem (SageCRM). Deze trainingen werden verzorgd voor één van onze klanten (Kamer van Koophandel). Gerbrig heeft zich de inhoudelijke kennis rondom CRM en het systeem snel eigen gemaakt, terwijl ze niet bij het project betrokken was geweest. Gerbrig is als geen ander in staat een groep mensen cq. cursisten enthousiast te maken voor nieuwe ontwikkelingen, vooral omdat ze communicatief sterk is en veel inlevingsvermogen heeft over hetgeen ze de deelnemers wil leren. Ze is gericht op de mens en de persoonlijke ervaringen en motivatie van de deelnemers, waarbij ze duidelijk het doel voor ogen houdt wat ze bij de mensen wil overbrengen. Haar open houding en enthousiasme heeft voor een prima resultaat gezorgd bij deze trainingen.”
Douwe Deinum, CRM ondernemer bij CRM excellence BV

Onderstaande referenties betreffen tekstopdrachten:

“Gerbrig kan zich goed inleven in de branche en cultuur van ons bedrijf en hierdoor weet zij te verwoorden wat wij eigenlijk willen zeggen. Verder waardeer ik de persoonlijkheid en de snelheid van werken. Als je Gerbrig wat vraagt, dan doet ze het snel en goed.”
Folkert van der Kooij, creatief directeur
Keukenstudio Van der Woude

“Ik raad Impinge! regelmatig aan bij mijn klanten. Door de vlotte manier van schrijven wordt het bedrijf echt neergezet zoals het is en de tekst leest lekker weg. De positieve puntjes die tijdens een interview aan het licht komen worden door Gerbrig op een creatieve manier in de tekst verwerkt. Maar het belangrijkste is nog dat mijn klanten opvallend veel leuke reacties krijgen op de geplaatste tekst, en daar gaat het uiteindelijk om.”
Douwe Keizer, Invince (webdesign, advertenties, magazines, huisstijlen & formulieren)

“Met haar communicatieve gave is Gerbrig Leistra een onmisbare schakel voor ons succesvolle magazine ‘Foardiel’. Haar contact met onze klanten is een visitekaartje voor ons bedrijf en de ‘advertorials’ die ze schrijft zijn zeer pakkend en zetten mensen in beweging. Verder is ze in haar werkwijze correct, betrouwbaar, flexibel en een prettige persoon om mee samen te werken.” 
Fred Monsma, eigenaar Foardiel Magazine

“Ik wil je bedanken voor de mooie teksten die je voor onze website geschreven hebt. Verder sta ik steeds weer versteld van hoe snel je de teksten klaar hebt. Ik ben echt super tevreden!”
Edward Bottinga, eigenaar Bottinga Multi Cleaning