Partners van Impinge!

Impinge! werkt samen met de volgende bureaus:

Test2know selectie   :   hét assessmentbureau voor het MKB.

Test2know selectie is reeds meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het testen van nieuw en bestaand personeel.

Of u nu op het punt staat om iemand nieuw aan te nemen, of een van uw medewerkers te promoten, één ding staat vast: u wilt voldoende zekerheid dat u de juiste keuze maakt. U wilt weten in hoeverre iemand betrouwbaar is; in hoeverre u op iemand kunt rekenen, ook in moeilijke tijden. De testprocedures van Test2know selectie verschaffen heldere en bruikbare informatie waar u als ondernemer of als manager onmiddellijk iets aan hebt.

assessment

Intercomm Coldcalling   :   specialist in koude acquisitie.

Wilt u meer business / nieuwe klanten genereren? Heeft u het gevoel dat er onvoldoende respons komt op uw telefoongesprekken (cold-calling), op uw website, op uw mailings, op uw berichten via social media enz.?

Wij weten hoe je een prettig, kort maar krachtig telefoongesprek kunt voeren met prospects. Dit levert altijd resultaat op: in de vorm van een afspraak, of bijvoorbeeld door waardevolle informatie te achterhalen over wat er bij uw prospect speelt. Door de juiste manier van vragen stellen (vorm) ontstaat er een prettig gesprek, wat de ander niet als belastend zal ervaren!