Een rake analyse van uw persoonlijkheid

Ondernemerstest met een rake uitslag

Doe deze gratis analyse!

  • Vind uit wat uw sterke punten zijn en hoe u die (nog) beter kunt benutten
  • Ontdek hoe u overkomt op anderen en krijg tips om uw communicatie direct te verbeteren
  • Krijg een beeld van de mogelijkheden voor een teamtraining door Impinge!

Deze test is alleen bedoeld voor ondernemers, directieleden, managers, en voor diegenen die binnen het bedrijf eindverantwoordelijk zijn voor personeelszaken.
Na invulling neem ik binnen 3 werkdagen contact met u op voor een afspraak om het resultaat persoonlijk met u te bespreken.

Deze afspraak is vrijblijvend en verplicht u nog tot niets. Boven 50 km afstand vanaf Sneek reken ik echter wel €0,45 per kilometer om bij u langs te komen.

Let op: het is een uitgebreide test van 200 vragen en het invullen duurt gemiddeld een kwartier. Denk daarom niet te lang na bij de vragen (vaak is de eerste impuls de juiste).

Het is een bijzonder waardevolle test en de juistheid van de uitslag zal u verrassen!

Stap 1 van 6 - Uw gegevens

16%
  • Belangrijk! De gratis Ondernemerstest van Impinge! geldt alleen voor ondernemers, directieleden, managers, en voor diegenen die binnen het bedrijf eindverantwoordelijk zijn voor personeelszaken. Daarbij geldt 1 gratis test per bedrijf. Elke volgende medewerker kan een testevaluatie ontvangen tegen een tarief van € 395 per test. Alle andere ingevulde testen, zoals voor privé-doeleinden, sollicitatiegesprekken, of vanuit een geheel andere functie dan hiervoor genoemd, zullen zonder enige opgave uitgesloten worden voor verdere bewerking.

    Alvorens de ondernemerstest in te vullen is een aantal gegevens nodig om de test in te voeren en uit te rekenen. Binnen 2 à 3 werkdagen wordt u gebeld voor een afspraak om het testresultaat te bespreken. Tijdens dit gesprek krijgt u praktische adviezen hoe u bepaalde gebieden kunt versterken of verbeteren.

    Uiteraard worden uw gegevens met uiterste zorg behandeld en zullen deze nooit zonder toestemming aan derden worden verstrekt!
  • Bedrijfsgegevens

  • Persoonlijke gegevens